• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Whiskas verkrijgbaar bij De Boer Dier & Ruiter

Whiskas kattenvoer sluit aan op de levensfase van jouw kat. Met een ruim aanbod voor je kitten, volwassen kat en senior kat is er altijd een smakelijke voeding voor jouw huistijger.

Whiskas is verkrijgbaar in droge brokjes, maaltijdzakjes en overheerlijke snacks. De vele verschillende varianten en smaken bieden voor elke kat een voeding op maat.

Whiskas Junior voor kittens

Een goede voeding is belangrijk bij de ontwikkeling van jouw kitten of jonge kat. Whiskas Junior helpt je kat in de leeftijd van 2 tot 12 maanden hierbij. Door de juiste hoeveelheid calcium en fosfor in de voeding wordt de groei van de botten en de ontwikkeling van de gewrichten optimaal ondersteund.

Whiskas voor volwassen katten

Vanaf de leeftijd van 1 jaar zorgt Whiskas voor een uitgebalanceerde voeding zodat jouw kat op een gezond gewicht blijft. Kies voor een passende en smakelijke variant droogvoeding en verras je kat iedere keer met een van de vele variaties natvoer.

Whiskas voor senior katten

Whiskas 7+ is de ideale voeding voor de wat oudere kat. Ondanks zijn leeftijd, zit je kat vaak nog vol levenslust. Daarom zorgt Whiskas 7+ voor een optimale verzorging van de vitale organen, zodat jouw kat lang kan genieten van een actief leven.

Whiskas kopen?

Kom langs bij De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg en ontdek ons complete assortiment Whiskasproducten of vraag een van onze medewerkers vrijblijvend om advies over de beste voeding voor jouw kat.