• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg

Centraal gelegen tussen de Gooi- en Vechtstreek en Almere is De Boer Dier & Ruiter met ruim 3.500 m2 de grootste dierenwinkel met ruitershop. Je vindt bij ons alles op het gebied van diervoeding, dierbenodigdheden en de ruitersport. Maar ook voor diverse agrarische- en tuinbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben wij een eigen dierenkliniek en hondenschool. Voor al je dieren en het buitenleven ben je bij ons aan het juiste adres!
Adres en openingstijden >

Waarom De Boer dier & ruiter?

Waarom De Boer Dier & Ruiter?

- 3500 m2 winkelplezier, 1250 m2 ruitersport
- Dierenkliniek, hondenschool en dogwash
- Verhuur paardentrailers
- Vakbekwame medewerkers
- Maar liefst 2 koopavonden
- Koffiehoek en gratis WiFi
Een eigen dierenkliniek

Een eigen dierenkliniek

Onze winkel heeft met de Pets Health dierenkliniek een volwaardige diergeneeskundige dienstverlening. Onze eigen dierenartsen en assistenten bieden in deze compleet uitgeruste kliniek zorg van de hoogste kwaliteit.  
Lees meer >>

Ontdek onze winkel

Nieuwsgierig naar onze winkel? Bekijk onderstaand filmpje en laat je verrassen...

Alles voor paard en ruiter

Alles voor paard en ruiter

Op de 1e etage vind je onze ruitersportafdeling van maar liefst 1250 m2. Een ware belevenis voor de recreatie- of wedstrijdruiter. Persoonlijk contact met de klant staat hoog in het vaandel. Wij ontvangen je graag om onze enorme collectie voor ruiter en paard te bekijken. 
Lees meer >>
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

Van hondenmand tot halsband en van voer tot speeltje, de enorme winkel vol met de nieuwste trends en prachtige presentaties maken het winkelen tot een nieuwe ervaring! Tezamen met alle grote merken voeding, benodigdheden, onze dierenkliniek én hondenschool, zijn wij een échte specialist voor hond en kat!
Aquariumafdeling

Aquariumafdeling

Bezoek onze fraaie en indrukwekkende aquariumafdeling. Onze meterslange aquariumstelling met de mooiste koudwater- en tropische vissen is volledig geautomatiseerd voor een optimale waterkwaliteit en gezonde vissen. Aquaria in prachtige designs staan ruim gepresenteerd. Volop planten, decoratiematerialen, filters, accessoires en deskundig advies!
Konijnen en knaagdieren

Konijnen en knaagdieren

In ons ruime knaagdiereneiland vind je onder andere dwergkonijnen, cavia's en hamsters. Wij doen er samen met onze Pets Health dierenartsen alles aan het welzijn en de gezondheid te waarborgen. Uiteraard hebben we de mooiste hokken, voeding, snoepjes en leuke accessoires.
Nergens zoveel voeding

Nergens zoveel voeding!

Wij hebben in onze winkel een afdeling met een zeer groot assortiment voordelige grote verpakkingen voeding, verzorgingsproducten en bodembedekkers voor honden, katten, paarden en hobbydieren. Bij ons bent u verzekerd van verse producten, scherpe prijzen en een deskundig advies!
Voordelig honden- en kattenvoer

Voordelig honden- en kattenvoer

Honden- en kattenvoeding hebben wij van alle grote merken op voorraad. Veelal in voordelige grote verpakkingen, maar ook in handzaam klein formaat. En u profiteert altijd van vaste lage prijzen!
Vogelafdeling

Vogelafdeling

Ook de vogelliefhebber vindt bij ons alles van zijn gading. Niet alleen volop kooien, vogelvoer (ook in voordelige grootverpakkingen) vogelzand, accessoires en verzorgingsproducten. Maar ook vogels, zoals grote en kleine parkieten, kanaries en diverse tropische vogels.
Boerderijdieren

Boerderijdieren

Niet alleen voor huisdieren, maar ook voor boerderijdieren hebben wij een groot assortiment voer en benodigdheden: Schrikdraadapparatuur van Gallagher en Horizont, balen hooi en stro, vlas en houtvezel. Én altijd verse wortels en appels uit onze koeling. En voor jou: overalls, werkschoenen, klompen, kruiwagens en tuingereedschappen.
Dogwash hondenwasstraat

Dogwash hondenwasstraat

In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer? In onze Dogwash kun je jouw hond gemakkelijk en snel wassen én drogen. Met een paar simpele handelingen stel je je ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. De Dogwash werkt met pauzes zodat je je hond rustig kunt wassen.
Lees meer >>
Pets Academy hondenschool

Pets Academy hondenschool

Een hond opvoeden is soms best een hele kluif. Onze winkel heeft daarvoor de Pets Academy Hondenschool! Samen met zeer uitgebreide assortiment hondenvoeding, alle benodigdheden en de moderne Pets Health dierenkliniek bieden wij met de hondenschool een complete dienstverlening voor hond en baas!   Lees meer >>