• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Ruitersport

De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg is dé specialist op het gebied van ruitersport in Muiderberg. Op de eerste etage van onze megastore vind je maar liefst 1.250 m2 aan ruitersportartikelen en benodigdheden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleding, accessoires, caps, verzorgingsproducten, lederwerk, dekens en nog veel meer. Onze ruitersportafdeling is een ware belevenis voor zowel de recreatie- als wedstrijdruiter. Of je nu dressuur rijdt, springt of bitloos rijdt, onze ruitersportshop is een bezoekje meer dan waard.

Onze topmerken

Anky, Ariat, Back on Track, Botanica, BR, Bucas, Charles Owen, Cowboy Magic, ELT, Eskadron, Freejump, FRA, Harry’s Horse, Horka, Imperial Riding, Le Mieux, Leovet, Montar, Mountain Horse, NAF, Oxer, Passier, Pavo, Petrie, Pikeur, Presteq, QHP, Q-linn, Roeckl, Sectolin, Sir Lancelot, Sprenger, Tommy Hilfiger Equestrian, Vitalstyle en meer.

Ervaar onze volledige selectie in de winkel

Ontdek hieronder een greep uit ons assortiment ruitersportartikelen, die eenvoudig online te bestellen zijn. Hoewel veel artikelen beschikbaar zijn in onze webshop, kun je op de ruitersportafdeling in onze winkel een veel grotere selectie vinden. We raden je dan ook aan om langs te komen op onze ruitersportafdeling om ons volledige aanbod te ervaren en om persoonlijk advies te ontvangen van onze specialisten! Ontdek ook onze aanvullende services in de winkel, zoals onze dekenwasservice en de mogelijkheid om een paardentrailer te huren. Klik hier voor meer informatie!