0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Makkelijk uw hond wassen én drogen in onze Dogwash

Het is een uitkomst, onze Dogwash. In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer.

Makkelijk en snel

Of u nu chihuahua heeft of een Deense Dog, met de Dogwash wast u uw hond makkelijk en snel. Met een paar simpele handelingen stelt u uw ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. Inclusief pauzes, zodat u uw hond rustig kunt wassen.

Hoe werkt het?

U kunt met los muntgeld wasminuten kopen (ideaal voor kleine honden) of u kunt voor slechts 7,75 een wasmunt halen! Met deze munt krijgt u 16 minuten wastijd. Dankzij de pauzefunctie biedt u dit ruim voldoende tijd om uw hond goed in te zepen, af te spoelen, een anti-vlo behandeling te geven en tot slot te föhnen! Het gemak en het 'op hoogte werken' heeft hondenwassen nog nooit zo leuk gemaakt! 

Handdoek

U hoeft niets mee te nemen behalve een handdoek. De Dogwash beschikt over een föhn, maar voor de kop en poten is een handdoek aan te raden. De Dogwash is een uitkomst voor hondenbezitters die in een handomdraai een schone, droge hond willen, zonder vieze badkamer! Daarnaast voorkomt de verhoogde instap dat u met gebogen rug hoeft te staan.