• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Hond
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Fietskar, buggy en fietsmand

Lekker op pad met je hond! Dat kan zowel met de auto, met de fiets als wandelend. Ten allen tijde is het belangrijk dat je hond veilig vervoerd wordt. In ons assortiment vind je alles om jouw hond gemakkelijk én veilig van A naar B te verplaatsen.

Hond meenemen in de auto

Wanneer je je hond meeneemt in de auto, is het belangrijk om je hond veilig te vervoeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speciale autobench, een hondenrek of een autogordel voor je hond. Denk hierbij aan een veiligheidstuig en een veiligheidslijn waar je de hond aan kunt bevestigen. Zet je hond nooit vast aan zijn halsband. Wanneer je onverwachts hard moet remmen kan dit een vervelende klap in de nek van je hond geven.
Een loopplank zorgt er bovendien voor dat je hond gemakkelijk in en uit de auto kan stappen. Zeker bij grotere, zwaardere honden is dit echt een uitkomst. De gewrichten van jew hond worden dan minimaal belast.

Gemakkelijk fietsen met de hond met een hondenfietskar

Liever met de fiets op pad? Bekijk dan eens de hondenfietskarren van De Boer Dier & Ruiter, waaronder de bekende Doggyride. In onze fietskarren wordt je hond veilig en stabiel vervoerd. Veel van onze fietskarren zijn bovendien om te bouwen naar een hondenbuggy, zodat je hem ook kunt gebruiken om mee te wandelen. Wil je een van onze fietskarren uitproberen? Geen probleem. In onze grote dierenwinkel staan diverse modellen uitgestald zodat je ze op jew gemak kunt uitproberen.

Hondenbuggy of hondendraagtas kopen?

Heb je een wat oudere hond of een hond die moeite heeft met het afleggen van langere afstanden, dan is een hondenbuggy een uitkomst. Wanneer je hond vermoeid raakt, kun je gemakkelijk verder wandelen met je hond in de buggy. Voor kleinere honden kan een hondendraagtas ook makkelijk zijn. Bij De Boer Dier & Ruiter vind je draagtassen in veel leuke kleuren en prints.