• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Cursus gehoorzame hond

Cursus gehoorzame hond

Voor wie is de cursus gehoorzame hond bedoeld?

De cursus gehoorzame hond is geschikt voor iedereen die de puppycursus succesvol heeft afgerond en graag nog een hondentraining wil volgen. Ook is het mogelijk om met volwassen honden, die de puppycursus niet hebben gevolgd, deel te nemen aan deze cursus. Daarvoor is wel wat extra inhaalbegeleiding nodig. Neem vooraf even contact met ons op wanneer je met een volwassen hond wilt deelnemen aan deze cursus.

De hondentraining gehoorzame hond wordt gegeven door Pets Academy Hondenschool op het terrein van De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg. Dankzij onze centrale ligging, direct naast de A1 zijn wij goed te bereiken in de regio. Zo zijn wij onder andere vanuit Amsterdam uitstekend bereikbaar.

Inhoud van de cursus gehoorzame hond

Tijdens de cursus gehoorzame hond worden de aangeleerde basisoefeningen uit de puppycursus geperfectioneerd en uitgediept en wordt het werken met voer verder afgebouwd. Ook worden nieuwe commando’s aangeleerd, waaronder apporteren. Daarnaast gaan we weer aan de slag met het wandelen aan een ontspannen lijn en gaan we in op opvoedingsproblemen die tijdens de pubertijd naar voren komen. Natuurlijk doen we ook weer veel leerzame spelletjes om de samenwerking tussen hond en begeleider zo leuk mogelijk te maken.

Hondentraining in groepsverband

De groepen zullen tijdens de cursus gehoorzame hond bij voorkeur niet groter zijn dan 6 honden met begeleiders. Om het leren in de cursus ontspannen en rustig te houden is het prettig als de hond met één begeleider per les werkt. Vanzelfsprekend kunnen begeleiders elkaar per les wel afwisselen. Toeschouwers zijn ook van harte welkom langs de kant van ons trainingsterrein.

Thuis oefenen

Wanneer je de cursus gehoorzame hond bij ons volgt, wordt er van je verwacht dat je regelmatig thuis met je hond oefent. Zo stimuleer je het juiste gedrag en versterk je jullie onderlinge band door samen te oefenen.

Duur en kosten van de cursus gehoorzame hond

De cursus gehoorzame hond bestaat uit 8 lessen. De kosten voor de 8 lessen samen zijn € 110 en dienen voor aanvang van de eerste les voldaan te zijn. Voor volwassen honden die inhaalbegeleiding nodig hebben worden de extra kosten voorafgaand aan de cursus met je besproken.

Meer informatie over de cursus gehoorzame hond?

Wil je meer informatie over de cursus gehoorzame hond? Neem dan contact op met Sanne Stolze via 06 - 36 26 09 70.