0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Uw paardendekens snel en professioneel gereinigd

In samenwerking met de dekenwasserij zorgen wij ervoor dat uw dekens gereinigd en gerepareerd worden. De dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen en repareren van uw paardendekens. Of het nu fleecedekens, zweetdekens, zomer-en winterdekens, zadeldekjes of bandages zijn. Uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen.

De dekenwasserij beschikt over een professionele wasinstallatie en een grote droogruimte waar uw wasgoed aan de lucht wordt gedroogd.

Paardendeken wassen verlengt de levensduur

Paardendekens kunnen, mits ze goed worden onderhouden, jaren meegaan. Door uw dekens periodiek professioneel te laten reinigen, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal te dringen. U kunt daarmee de levensduur van uw deken aanzienlijk verlengen.

Wasvoorschrift

Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Wij verzoeken u om overtollig haar af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

Vakkundig gerepareerd

De dekenwasserij kan uw paardendekens ook repareren en waterafstotend maken. Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hiervoor wordt uiteraard materiaal van hoge kwaliteit gebruikt.

De deken wordt vóór reparatie in principe altijd professioneel gereinigd. Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van uw deken. Kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade, maar zijn gemiddeld tussen de € 5,00 en € 15,00. 

Wanneer de kosten niet in verhouding staan tot de waarde van de paardendeken of wanneer de reparatie boven de € 15,00 komt, zullen wij eerst contact met u opnemen.

Inleveren/ophalen

De dekens worden elke woensdag bij ons opgehaald en 1 week daarna weer teruggebracht.

Tarieven

  • Paardendeken wassen € 12,95
  • Zadeldek wassen € 4,50