0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Aquariumdagen

Komt u vrijdag 16 november of zaterdag 17 november ook naar onze aquariumdagen? Het perfecte weekend om u te laten informeren en inspireren op het gebied van aquaria. U profiteert van de beste aanbiedingen en u kunt meedoen aan een leuke workshop.

Spetterende kortingen

Tijdens de aquariumdagen bent u voor extra veel voordeel bij ons aan het juiste adres:

  • 25% korting op alle modellen Fluval en Biorb aquaria
  • 10% korting op alle overige aquaria*
  • 25% korting op alle aquariumbenodigdheden, vissen en planten*
* Met uitzondering van lopende acties

Ballon prikken

Bij besteding van minimaal € 50 aan aquaria en aquariumbenodigdheden mag u bij inlevering van uw kassabon een ballon lek prikken. Maak kans op de hoofdprijs, een Superfish Start 30 aquarium t.w.v. € 49,95 en heel veel andere leuke prijzen.

Workshop aquascapen

Geef u op voor de leuke én leerzame workshop aquascapen op zaterdag 17 november om 14.00 uur. Tijdens deze creatieve workshop gaat u een stuk azalea hout of een steen bekleden met de mooiste planten. Ondertussen wordt er verteld over het belang van planten in het aquarium, plantenvoeding en het beste onderhoud van uw aquariumplanten. De workshop duurt ongeveer 45 minuten en deelname kost € 7,50. Natuurlijk mag u uw zelfgemaakte scape (t.w.v. ± € 25) aan het einde van de workshop gratis mee naar huis nemen.

Aanmelden kan via info@deboerdierenruiter.nl of via onderstaand formulier. Vermeld in uw e-mail uw naam en telefoonnummer. Meld u snel aan, want vol = vol!

Direct aanmelden voor de workshop aquascapen

Velden met een * zijn verplicht

Uw naam *
Aantal deelnemers *
Telefoonnummer *
E-mailadres *