• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Alles voor je aquarium bij De Boer Dier & Ruiter in Muiderberg

Aquariumafdeling

Op zoek naar de aquariumwinkel van Muiderberg en omstreken? Kom langs bij De Boer Dier & Ruiter! In onze winkel vind je het mooiste voor je dier, waaronder een prachtige aquariumafdeling. Op deze afdeling vind je de mooiste aquariumvissen, aquariumplanten, decoratie en alle andere benodigdheden om van jouw aquarium een waar succes te maken.

Aquarium kopen?

Bij De Boer Dier & Ruiter vind je een uitgebreid assortiment aquaria. Diverse afmetingen, mogelijkheden en verschillende prijsklassen. Of je nu een starter bent of al een ervaren aquariumhouder, bij ons vind je het aquarium waar je naar op zoek bent.

Vissen

Voor een zeer ruime keuze in zoetwatervissen ben je bij De Boer Dier & Ruiter aan het juiste adres. Daarnaast vind je in onze winkel alles om je vissen de beste verzorging te geven, zoals kwalitatieve voeding en medicijnen om je aquarium gezond te houden.

Aquariumplanten

Aquariumplanten creëren sfeer in je aquarium en zijn noodzakelijk om de kwaliteit van je aquariumwater op peil te houden. Planten nemen afvalstoffen op, geven zuurstof af en zorgen daarnaast voor voldoende schuilplaatsen voor vissen. In onze grote plantenbakken vind je veel verschillende soorten aquariumplanten. Loop eens bij ons binnen om een kijkje te nemen.

Aquariumbenodigdheden

Naast aquaria, vissen en planten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor al je andere aquariumbenodigdheden. Pompen, filters, verlichting, alles om je aquarium schoon te houden en nog veel meer.

Alles voor je aquarium bij De Boer Dier & Ruiter

Kom eens langs op onze aquariumafdeling en laat je verrassen door de ruime keuze in aquaria, vissen, planten en benodigdheden. Heb je vragen over het opstarten of onderhouden van een aquarium? Vraag gerust een van onze medewerkers om advies. Zij helpen je graag.