0
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00
  • Beaphar Care+ cavia <br>5 kg

Beaphar Care+ cavia
5 kg

Complete, smaakvolle en uitgebalanceerde voeding voor cavia's. Licht verteerbaar, all-in-one brokjes en daardoor geen selectief eetgedrag, restjes of tekorten.
27,95

Op voorraad / levertijd 1-2 werkdagen
  • Beaphar Care+ cavia
    5 kg
  • 27,95
Care+ Cavia is een smaakvolle en uitgebalanceerde voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk en maakt de brokjes extra krokant. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), met als resultaat: geen selectief eetgedrag, dus geen restjes en geen tekort aan essentiële voedingsstoffen. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden (Dental Function).

Care+ Cavia bevat Omega-3 & Omega-6 (uit granen en vlaszaad) en voor cavia's essentiële vitamine C. Echinacea en Spirulina helpen te beschermen tegen ziekten. FOS en MOS verbeteren de darmflora. Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine. Met Care+ heb je absoluut het beste voor jouw cavia in handen.

Belangrijkste voordelen:Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling
  • Geen selectief eetgedrag
  • Natuurlijke slijtage tanden
  • Met essentiële vitamine C
Een cavia eet gemiddeld ongeveer 30-50g Care+ per dag. Geef iedere dag schoon en fris drinkwater en zorg ervoor dat de cavia onbeperkt hooi ter beschikking heeft.